Meč se igra u subotu

Iz Veleža obradovali navijače pred "generalku" protiv Posušja

Endin Čaušević

Fudbaleri Veleža vratili su se u Bosnu i Hercegovinu nakon što su odradili glavni dio priprema u Antaliji.

Rođeni se punom parom spremaju za nastavak sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine, a glavni dio priprema mostarski klub odradio je u Antaliji.

Velež je u Turskoj odigrao nekoliko prijateljskih utakmica, te je Feđa Dudić vidio na koje igrače može da računa u nastavku sezone.

Do početka drugog dijela sezone ostalo je još desetak dana, a ovog vikenda će većina naših timova odigrati "generalku".

To važi i za Velež koji će posljednju provjeru pred nastavak sezone imati u subotu protiv ekipe Posušja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz mostarskog kluba su saopštili da će utakmica između Veleža i Posušja biti odigrana na stadionu Rođeni sa početkom u 14:30 sati, te su obradovali navijače porukom da će kapije stadiona biti otvorene i da je ulaz slobodan.

"Posljednju provjeru pred nastavak premijerligaške sezone Velež će imati u subotu, kad će se sastati s ekipom Posušja. Kapije stadiona 'Rođeni' bit će otvorene za sve koji žele pogledati 'generalku' Rođenih. Ispunjenim tribinama nakon dugo vremena nagradimo Rođene za dobre igre u pripremnim utakmicama", saopštili su iz Veleža.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti