11

Komentari (11)

rodjak
idemo Rodjeni napuniti Arenu Rodjeni i odmjeriti snage sa nasim komsijama/susjedima iz Zapadne Hercegovine. P.S.,pustite ovu budalu ,vidite da je zglajzo covjek skroz.Koliko mu je bijedan zivot vidi se po tome sto on svaki dan obidje sve vijesti o Velezu i on se tu na svaku mora puspasiti,zao mi covjeka da ima tako bjedan zivot.Ne znam kome normalnom bi to padalo na pamet bez obzira koliko god mrzio neki klub, to vise govori o njemu samom kako je i koliko bijedan.Idi care yebote lijeci se nisi dobar sekunde to ti je prijateljski savjet cccc
lalinjo
To ti je obični trol da radi nerede,oni ti postoje od kada je interneta,tako da nema straha od takvih ukoliko ne progutaš njihovu udicu. Sportski pozdrav.
bk123
većina vas zna da navijam za Zrinjski...al pročitam većinu članaka na portalu pogotovo o klubovima iz naše lige...poštujem sve klubove i njihov napor da nešto naprave, naravno da neke simpatišem više neke manje kao i svi ostali...al nije mi jasno kako se šalite na ovakve komentare pa takvim likovima i jesen cilj da se založite... takve likove treba ignorirati, to je za njih najgora stvar.
bk123
mislio sam napisati palite izbacilo je šalite
rame
Maticu m a m i c u ti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.