Velež je u Antaliji bio fenomenalan, ali se vraća s gorkim okusom
FOTO: FK Velež

Dudić dobio "glavobolju"

Velež je u Antaliji bio fenomenalan, ali se vraća s gorkim okusom

A. Čaušević

FK Velež je u ponedjeljak završio pripreme u Turskoj.

Rođeni su bili zaista fenomenalni u Antaliji. Na tri utakmice upisane su tri pobjede i trener Feđa Dudić s te strane sigurno može biti zadovoljan.

Posljednja utakmica odigrana je u ponedjeljak. Rezultatom 2:1 savladana je ukrajinska Desna uz još jedno dobro izdanje mostarske ekipe.

Ipak, gorak okus na kompletne pripreme ostavila je povreda Slaviše Radovića koji je bio među najboljim pojedincima tokom pripremnog perioda.

Radović se požalio na bol u aduktoru, a kako saznajemo u srijedu će obaviti detaljni pregled o kakvom intenzitetu povrede se radi.

Niti jedan trener ne voli kada mu se povrijedi jedan od standardnih igrača pa tako i Dudić koji ima dosta povjerenja u Radovića.

U Veležu se nadaju da nije ništa opasno te da će Radović biti spreman za prvo kolo proljetnog dijela i domaći susret sa Željezničarom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pouzdani lijevi bek je bio na nivou tokom svake utakmice i pokazao da se nalazi u vrlo dobroj formi, pa bi eventualna povreda bila pravi peh za ovog fudbalera.

Inače, ekspedicija Veleža u Mostar stiže u večernjim satima. U subotu će na stadionu Rođeni igrati protiv Posušja što će biti i generalka za drugi dio sezone.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

enko
Mozda u glas koncila maticu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi