Plemići igrali u kombinovanom sastavu

Zrinjski ubjedljiv protiv Čapljine

Haris Zilić

Fudbaleri Zrinjskog nastavili su danas sa pripremnim utakmicama pred start proljetnog dijela prvenstva u Premijer ligi BiH.

Plemići su u kombinovanom sastavu savladali člana Druge lige FBiH-jug ekipu Čapljina, a konačan rezultat je glasio 5:0.

Strijelci za izabranike Sergeja Jakirovića bili su Marin Magdić u 23., Damir Zlomislić u 25., Irfan Hadžić u 35, Danilo Šipovac u 65. i Antonio Prskalo u 84. minuti susreta.

Zrinjski će sutra protiv Leotara odigrati još jednu prijateljsku utakmicu koja će biti i generalna proba pred nastavak Premijer lige BiH, a mostarski klub 27. feburara gostuje ekipi Rudara u Prijedoru.

Zrinjski je protiv Čapljine igrao u sastavu: Soldo (od 65. Sefo), Gulišija, Marić, Magdić, Trajkovski, Kamenar (od 65. Ćubela), Zlomislić, Bojo (od 65. Prskalo), Šakota, Šipovac (od 65. Vrankić), Hadžić (od 65. Sabljić).

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.