Juranović završio detaljni pregled, a Jakirović dobio veoma loše vijesti

Ostao bez iskusnog veznjaka

Juranović završio detaljni pregled, a Jakirović dobio veoma loše vijesti

E. Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog završili su prije nekoliko dana pripreme u Međugorju.

Lider na tabeli Premijer lige BiH punom parom se sprema za nastavak sezone, a Plemići su većinu dijela priprema odradili u Međugorju.

Zrinjski je odigrao i nekoliko pripremnih utakmica, te je Sergej Jakirović sigurno zadovoljan trenutnim stanjem u ekipi.

Jedini problem pravi povreda Dragana Juranovića koji još od prvog dijela sezone muku muči s povredom koljena.

On je odradio prije nekoliko dana detaljne preglede, a iz Zrinjskog su saopštili da će zbog povrede koljena ovaj fudbaler van terena biti čak šest sedmica.

👉 Dragan Juranović neće konkurirati za uvodne četiri utakmice proljetnog dijela sezone, a razlog je ozljeda koljena zbog koje bi 28-godišnji krilni napadač izvan terena trebao biti šest tjedana. #HŠKZ ⚪🔴

Posted by HŠK Zrinjski Mostar on Monday, February 14, 2022

Zbog toga će Juranović propustiti četiri uvodne utakmice proljetnog dijela sezone i to će sigurno biti veliki udarac za ekipu Sergeja Jakirovića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 28-godišnjak je u prvom dijelu sezone odigrao 16 mečeva u Premijer ligi i uspio je zabiti tri gola i dodati jednu asistenciju.

Dragan Juranović
Dragan Juranović HŠK Zrinjski HŠK Zrinjski Pozicija: MF

Statistika

3 nastupa
0 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova
Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi