Leotar ugostio Zrinjski

Bez golova u generalnoj probi na Policama

Haris Zilić

Prijateljski susret koji je bio i generalna proba pred nastavak Premijer lige Bosne i Hercegovine odigrali su Leotar i Zrinjski.

U veoma borbenoj utakmici u Trebinju konačan rezultat je glasio 0:0.

Zrinjski je bolje otvorio utakmicu i imao dvije dobre prilike preko Bilbije u prvih deset minuta.

Majstorija Ivana Bašića u 19. minuti, sjajno je šutirao, ali lopta pogađa stativu. Ovaj potez igrača Zrinjskog je izmamio i aplauz malobrojne publike na stadionu Police. Pet minuta kasnije Janković sjajno šutira, Puletić još bolje interveniše.

Prijete i Trebinjci u 29. minuti preko Milovića, ostaje 0:0, a do kraja prvog poluvremena izdavajmo još jednu priliku za Bilbiju, bez promjene rezultata.

Nastavak duela bio je siromašan prilikama. Bilo je dosta borbe, a igralo se većinom na sredini terena, a pred golovima nije bilo nekih većih uzbuđenja tako da je utakmica okončana rezultatom 0:0.

LEOTAR: Puletić, Milović, Čolić, Arsić, Sekulović, Santrač, Milić, Arežina, Todorović, Djigla, Krstovski

ZRINJSKI: Čodrić, Ćorluka, Jakovljević, Barišić, Memija, Savić, Bašić, Janković, Malekinušić, Jukić, Bilbija

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.