David Guion debituje

Šta je to novi trener na debiju pripremio za Anela Ahmedhodžića?

E. Ganibegović

Danas se igra sedam utakmica 25. kola francuske Ligue 1.

Očekujemo i nastup tri bh. reprezentativca.

Od 15 sati St. Etienne dočekuje Strasbourg, a Sanjin Prcić u početnoj je postavi gostujućeg tima koji se bori za Evropu.

U 17:05 na rasporedu je duel Bordeauxa i Monaca, a očekujemo treći nastup Anela Ahmedhodžića za Bordeaux.

Talentovani bh. defanzivac u januaru je stigao na posudbu u ovaj klub iz Malmoa i odigrao dva puta po 90 minutau  porazima od Reimsa (5:0) i Lensa (3:2), a u drugom meču uspio je da upiše i asistenciju kod drugog gola svog tima.

Trener koji ga je dočekao u Bordeauxu je Sarajlija Vladimir Petković koji je platio cijenu loših igara otkazom, a danas će debitovati novi trener na klupi ovog tima, David Guion.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Što se Anela tiče, ne moramo da brinemo. Iako je stigao novi trener, francuski mediji pišu da za njega nema zime, te će i protiv tima iz kneževine predvoditi odbranu svog tima.

S druge strane, za meč Marseillea i Clermonta koji počinje u 20:45, Sead Kolašinac je najavljen za klupu za rezervne igrače.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.