Mostarski klub potvrdio

Jakovljević produžio ugovor sa Zrinjskim · Zvanično

Admin Čaušević

Jedan od vođa u svlačionici Zrinjskog, Slobodan Jakovljević, produžio je ugovor s mostarskim klubom. 

Jakovljević je ranije izjavljivao da ne bi imao ništa protiv da završi karijeru u Zrinjskom, a sve upućuje da će se to i desiti.

Možda i najbolji štoper Premijer lige u srijedu je stavio svoj potpis na novi ugovor s Plemićima koji važi do maja 2024. godine.

Jakovljević je u Zrinjski stigao od 2016. godine i jedan je od najzaslužnijih fudbalera za brojne uspjehe ovog kluba u tom periodu.

Inače, Jakovljevićev potpis je samo jedan u nizu važnih u proteklo vrijeme pod Bijelim brijegom. Ranije su paraf stavili trener Sergej Jakirović i veznjak Damir Zlomislić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.