Bez golova u generalnoj probi na Policama

Leotar ugostio Zrinjski

Bez golova u generalnoj probi na Policama

Haris Zilić

Prijateljski susret koji je bio i generalna proba pred nastavak Premijer lige Bosne i Hercegovine odigrali su Leotar i Zrinjski.

U veoma borbenoj utakmici u Trebinju konačan rezultat je glasio 0:0.

Zrinjski je bolje otvorio utakmicu i imao dvije dobre prilike preko Bilbije u prvih deset minuta.

Majstorija Ivana Bašića u 19. minuti, sjajno je šutirao, ali lopta pogađa stativu. Ovaj potez igrača Zrinjskog je izmamio i aplauz malobrojne publike na stadionu Police. Pet minuta kasnije Janković sjajno šutira, Puletić još bolje interveniše.

Prijete i Trebinjci u 29. minuti preko Milovića, ostaje 0:0, a do kraja prvog poluvremena izdavajmo još jednu priliku za Bilbiju, bez promjene rezultata.

Nastavak duela bio je siromašan prilikama. Bilo je dosta borbe, a igralo se većinom na sredini terena, a pred golovima nije bilo nekih većih uzbuđenja tako da je utakmica okončana rezultatom 0:0.

LEOTAR: Puletić, Milović, Čolić, Arsić, Sekulović, Santrač, Milić, Arežina, Todorović, Djigla, Krstovski

ZRINJSKI: Čodrić, Ćorluka, Jakovljević, Barišić, Memija, Savić, Bašić, Janković, Malekinušić, Jukić, Bilbija

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
čuvali se za prijedor ....
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi