FOTO: EPA

Kreće lov za Cityem

Kod Kloppa nema opuštanja: Večerašnji sastav Liverpoola izgleda pakleno!

Haris Zilić

Zaostali duel 19. kola Premiershipa odigrat će večeras Liverpool i Leeds United.

Nakon poraza Manchester Citya od Tottenhama rezultatom 2:3, Redsi večerašnjim trijumfom imaju priliku da Građanima priđu na tri boda zaostatka i finiš sezone učine zanimljivim po pitanju borbe za titulu.

Jurgen Klopp zato ništa ne prepušta slučaju i večeras je izveo najjači sastav Liverpoola, iako Redse očekuje paklen raspored u narednim sedmicama, gdje će pored mečeva Premiershipa igrati i finale Liga kupa protiv Chelseaja kao i revanš meč osmine finala Lige prvaka protiv Intera.

Sastav Liverpoola za večerašnji duel protiv Leedsa: Alisson, Van Dijk, Robertson, Alexander Arnold, Fabinho, Jones, Thiago, Diaz, Mane, Salah.

Leeds će igrati u sastavu: Mesiler, Ayling, Harrison, Strujik, Firpo, Dallas, Forshaw, James, Kich, Raphinha, Rodrigo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.