Gest u Hadžićima za svaku pohvalu

Sport spaja ljude, predivna slika iz BiH: Protivnice dočekali sa ružama i baklavama

Haris Zilić

Sjajne slike nam stižu iz Hadžića, slike kakve želimo da gledamo što češće na našim terenima.

U revanš utakmici četvrtine finala Kupa BiH za rukometašice, RK Hadžići Interlogistic savladao je ŽRK Borac sa 27:23 i izborio plasman na Final Four Kupa Bosne i Hercegovine, ali trenutak prije meča obilježio je svakako ovu utakmicu.

Predstavnici RK Hadžići dočekali su gošće iz Banja Luke sa ružama i baklavama i pored odličnog domaćinstva pokazali kakav zapravo odnos treba biti među klubovima bez obzira o kojem je sportu riječ.

Nakon ove geste oglasio se i klub iz Banja Luke.

"Zahvaljujemo se firmi Interlogistic, gospodinu Nedžadu Turnadžiću i gospodinu Amiru Beći na toplom prijemu naših djevojaka na ružama i baklavama. Sport iznad svega, spaja ljude. Sretno večeras, neka bolji pobijedi" , napisali su pred početak utakmice iz redova ŽRK Borac.

Inače pomenuta dva kluba će zajedno sa Grudama do kraja sezone voditi grčevitu borbu za titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.