Jupiler liga

Cercle ne odustaje od Evrope, Hotić nastavio sa sjajnim partijama

Haris Zilić

Cercle Brugge ne odustaje od borbe za Evropu, a Dino Hotić nastavlja sa sjajnim partijama u belgijskom prvenstvu.

U 31. kolu Jupiler lige Cercle je savladao Kortijk sa 2:0.

Goste je načeo Dino Hotić golom iz penala u 50. minuti, a za Hotića je to bio sedmi gol u sezoni i ima još 11 asistencija.

U 66. minuti Dnkey pogađa za 2:0 nakon akcije koju je započeo Hotić koji je večeras odigrao još jednu maetsralnu partiju.

Cercle je nakon 31. kola devetopalsirani sa 43 boda, dva boda manje od pozicija koje vode u play off za evropska takmičenja, tako da će do kraja biti dosta uzbuđenja, tačnije u naredna tri kola jer nakon regularna 34 kola u Belgiji ide play off za prvaka i play off za izlazak u Evropu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.