Foto - Instagram

Marcelo saopštio

Legenda Reala odabrao novu karijeru: "Uzbuđen sam zbog novog poglavlja u životu"

Midhat Šljivak

Brazilska fudbalska legenda Marcelo na kraju sezone vjerovatno napušta Real Madrid nakon 15 godina u klubu.

Ovaj 33-godišnji lijevi bek postao je legenda Kraljeva u protekloj deceniji i po i osvojio je apsolutno sve što je mogao s ovim timom.

Međutim, vrijeme za rastanak je očigledno došlo, a Marcelo je svojim pratiocima na društvenim mrežama pokazao čime će se baviti po odlasku iz Madrida.

Marcelo je u Rio de Janeiru otvorio frizerski salon i namjerava posao dodatno da proširi u narednim godinama.

"Nakon dugog razmišljanja konačno sam odlučio da otvorim svoj prvi frizerski salon. Veoma sam uzbuđen zbog novog poglavlja u životu", napisao je Marcelo.

Ova objava je izazvala velike reakcije, a mnogi su uvjereni da je ova objava i zvanično zbogom kraljevskom klubu gdje iskusni Brazilac više nije u prvom planu.

Marcelo je u dresu Real Madrida odigrao 541 utakmicu i postigao je 38 golova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.