Benzema potrošio 400.000 eura na novu zvijer, a onda pokazao svima šta je kupio

Proširio svoj vozni park

Benzema potrošio 400.000 eura na novu zvijer, a onda pokazao svima šta je kupio

E. Čaušević

Karim Benzema je veliki zaljubljenik u automobile, a napadač Real Madrida ima zaista sjajnu kolekciju u svojoj garaži.

Francuz je poznat po tome što baš ne štedi novac kada su u pitanju automobili, a njegova kolekcija koju ima u garaži vrijedi preko šest miliona eura.

Benzema u svojoj garaži, između ostalih, ima automobile poput Marcedesa AMG G63, Lamorghini Urusa, Rolls Royce Cullinana, Mercedes SLR McLarena, Lamborghini Aventadora, Bugatti Veyrona, Ferrari 488 Spidera...

Napadač Real Madrida prošle godine je potrošio čak 2.5 miliona eura jer je kupio Bugatti Chirona koji je daleko najskuplji automobil u njegovoj garaži.

No, Benzema se nije zaustavio na tome i odlučio je da doda novu zvijer u svoju garažu, a fotografiju kako pozira s novim ljubimcem objavio je i na Instagramu.

Naime, riječ je o automobilu McLaren 765LT Spider koji je tek nedavno pušten u prodaju, a košta oko 400.000 eura.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CaVVhMZLK8X/[/instagram]

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Klicko
Lako mu je kad je iznudio pare od bivšeg kolege iz reprezentacije.Fuj
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi