Cuadrado se oglasio

Prve čarke u svlačionici Juventusa: "Ne bih komentarisao te druge izjave..."

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa sinoć su ponovo šokirali svoje navijače ispadanjem iz Lige prvaka.

Ovo je treća sezona zaredom u kojoj Stara dama takmičenje završava već u osmini finala, a bolji od Juventusa u ovom dvomeču bio je Villarreal kojem se nisu davale baš prevelike šanse za prolaz.

U prvoj utakmici bilo je 1:1, dok je sinoć Villarreal šokirao navijače na Allianz stadionu u Torinu jer je slavio sa 3:0 i na kraju uspio da se plasira u četvrtfinale.

Navijači Juventusa su odmah nakon utakmice zasuli cijeli tim svojim kritikama, a na meti se najviše našao trener Massimiliano Allegri koji ponovo nije uspio s Juventusom napraviti ništa bitno u Ligi prvaka.

Allegri je nakon utakmice izjavio da je njegov tim dobro odigrao i da ne bi uopšte mijenjao taktiku za ovaj meč i pristup koji su imali njegovi igrači.

No, jasno je da je atmosfera u svlačionici sada još više poljuljana nakon novog očajnog rezultata Juventusa, a prvi koji se na neki način suprostavio Allegriju bio je Juan Cuadrado.

Kolumbijcu nije drago što su mnogi toliko kritikovali igrače i što je Allegri ponajviše branio svoju taktiku.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Znam da ne postoji izgovor za ovo večeras i fudbal je ponekad jednostavno takav. Pokušali smo da uradimo sve ono što je trener tražio od nas i igrali smo taktikom koju je on odredio prije utakmice. Svaki igrač je dao svoj maksimum i naravno da smo uzrujani što smo ispali", rekao je Cuadrado i dodao.

"Ne bih komentarisao neke druge izjave i potrebno je da okrenemo stranicu i da se sada fokusiramo na Seriju A i Kup Italije. Jeste nam teško sada, ali već sutra treba da zaboravimo ovu utakmicu".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.