Allegriju je večeras osmijeh od uha do uha

Trener Juventusa može biti prezadovoljan

Allegriju je večeras osmijeh od uha do uha

A. Čaušević

Max Allegri je jesenas bio na žestokom udaru kritika zbog slabih rezultata i neatraktivne igre Juventusa.

Pod znakom pitanja je bio i plasman u Ligu prvaka, ali nakon večerašnjih rezultata Allegri ima razlog za osmijeh od uha do uha.

Naime, direktni rivali za četvrto mjesto Atalanta i Roma nisu uspjeli upisati pobjede pa je Stara dama zacementirala četvrto mjesto.

Atalanta je odigrala samo 0:0 protiv Genoe, dok je Roma također remizirala. Meč na gostovanju Udineseu okončan je 1:1.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sada Juventus na četvrtom mjestu ima 56 bodova, a Roma i Atalanta dijele peto mjesto sa po 8 bodova zaostataka s tim da ekipa iz Bergama ima i meč manje.

Inače, Bianconeri se nalaze u pozitivnom nizu od 15 mečeva bez poraza. Neki ih vide kao i potajnog osvajača Scudetta, ali Allegri nastvlja da tvrdi da je prioritet plasman u Ligu prvaka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

irnes4
Ako osvojimo ligu ,komotno neka se ugase prva tri kluba na tabeli xaxax
6 3
capslockenter
7 bodova nije nedostižno...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi