Oglasila se nakon El Clasica

Ni Shakira nije mogla da izdrži: "Gerard mi ovo ne dozvoljava da radim, ali..."

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su u El Clasicu pobijedili Real Madrid sa 4:0.

Katalonski klub je na Santiago Bernabeu ubjedljivo pobijedio svog najvećeg rivala i pokazao da se ponovo vraća u sami vrh evropskog fudbala.

Barcelona je uspjela da slavi sa 4:0 u ovoj utakmici, a da stvar bude gora za Real Madrid na kraju su i dobro prošli jer su gosti mogli i ubjedljivije da slave.

Nakon meča moglo se vidjeti koliko igračima Barcelone znači ova pobjede, a kao i obično tu se istakao Gerard Pique koji je slavio s navijačima novu pobjedu na Santiago Bernabeu.

Pique je odigrao cijelu utakmicu iako je Xavi pred meč otkrio da ima problema s povredom zbog čega je protiv Galatasarayja zatražio izmjenu u drugom poluvremenu.

U centru pažnje se nakon utakmice našla i njegova izabranica Shakira koja nije mogla da odoli i odlučila je da se oglasi na Instagramu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Gerard mi obično ne dozvoljava da ove stvari iznosim javno. Međutim, samo je on sposoban odigrati ovako herojski, unatoč povredi koju ima i koja mu stvara bol i nelagodu, uvijek daje sve od sebe. Nije što mi je suprug, ali on je najbolji štoper svijeta. Rekla sam svoje", napisala je popularna pjevačica.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.