Sudija svirao kraj, a dvije minute nakon toga Pique objavio status na Twitteru

Jasna poruka defanzivca Barcelone

Sudija svirao kraj, a dvije minute nakon toga Pique objavio status na Twitteru

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su na Santiago Bernabeu deklasirali Real Madrid sa 4:0.

Katalonski klub je sinoć na najbolji način pokazao da se vratio u formu i slavio je ubjedljivo na terenu najvećeg rivala.

Barcelona je povela sa 1:0 golom Aubameyanga, dok je u finišu prvog poluvremena pogodak za 2:0 postigao Araujo. Katalonci su i početkom drugog poluvremena bili dosta bolji, te su u potpunosti nadigrali Kraljeve.

Već u 47. minuti Barca je zabila treći pogodak. Gosti su odigrali fantastičnu akciju, a ovaj put mrežu Courtoisa zatresao je Ferran Torres.

Samo četiri minute kasnije na semaforu je bilo 4:0 za Barcelonu. U centru pažnje ponovo se našao Aubameyang koji zabija drugi pogodak za svoj tim i stavlja tačku na ovu utakmicu.

Da stvari budu gore za Real Madrid ekipa Barcelone mogla je i ubjedljivije da slavi jer su Katalonci do kraja meča promašili nekoliko velikih prilika, te je na kraju ostalo 4:0.

Svega nekoliko minuta nakon završetka utakmice na Twitteru se prvi oglasio Gerard Pique koji je poslao jasnu poruku svima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Vratili smo se", poručio je Pique nakon ubjedljive pobjede na stadionu Barceloninog ljutog rivala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ajax11
Pet puta zaredom dobilo po nosu od Reala, i sada su back…hajvan
9 1
Mehinaldo
Barsa svaka cast cestitke a ovaj ker je jauko tri godine i sad kao laje ali hajd ok pobjedili zasluzeno razbili su ih sto jest jest. Real svakako bez benzeme mogu se samo zakljucati ove sezone ako spasiti ovu titulu da ne izgube dovoljno je. Chelsea ce nas izbaciti glat ne moze real igrati protiv takvih ekipa previse sporih igraca imaju. Realno nije barsa toliko dobra koliko je real sinoc los bio nisu ni oni big zna sta nego kad igras protiv puno losijih onda to izgleda vau ali realno i barsa ima padova
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi