Prijateljska utakmica

Za Plemiće nema odmora: Zrinjski u četvrtak u Mostaru dočekuje Lokomotivu Zagreb

Endin Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog igraju u nevjerovatnoj formi ove sezone, te su u seriji od 13 uzastopnih pobjeda u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Zrinjski je tako postao rekorder po uzastopnim pobjedama u najjačem rangu bh. fudbala, a prethodnih rekord držao je Željezničar koji je imao 12 pobjeda zaredom u prvenstvu.

Plemići su za vikend pred svojim navijačima pobijedili ekipu Radnika sa 4:0 i ostali su ubjedljivo prvi na tabeli Premijer lige.

Za bh. premijerligaše sada slijedi kratka pauza zbog reprezentativnih utakmica, a na teren se vraćaju ponovo 2. aprila kada ćemo gledati mečeve 24. kola Premijer lige BiH.

Međutim, bh. klubovi će održavati formu i tokom reprezentativne pauze, a u Zrinjskom su već dogovorili prijateljsku utakmicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mostarski klub je potvrdio na svojoj zvaničnoj stranici da će za nekoliko dana odigrati prijateljsku utakmicu, a protivnik će im biti Lokomotiva iz Zagreba. Utakmica se igra u četvrtak sa početkom u 15 sati u Mostaru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.