FOTO: FK Bosna Kalesija/facebook

Proljeće počelo sjajno

Aktivno u redovima bh. niželigaša: "Razbili" protivnika, a onda počeli sa uređivanjem stadiona

Haris Zilić

Često u nižim ligama Bosne i Hercegovine vidimo kako klubovi vode dosta računa o svojim stadionima.

Uglavnom su to uređivanje travnjaka, izgradnja tribine, svlačionica, a jedan takav primjer nam dolazi iz Druge lige FBiH-skupina sjever.

FK Bosna Kalesija je na svom FB profilu objavio je radove sa stadiona gdje je u toku uređivanje travnjaka, čime će Kalesija dobiti jedan od najboljih travnjaka u drugoligaškom karavanu FBiH.

Da stvar bude upotpunjena za vikend su fudbaler Bosne deklasirali Slaven sa nevjerovatnih 9:1 i najavili odlično proljeće na rezultatskom planu.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Strijelci za Bosnu u tom duelu bili su : 1:0 Delić (ag – 4'), 2:0 Redžić (11m – 18'), 2:1 Okanović (34'), 3:1 Beganović (41'), 4:1 Alibašić (45'), 5:1 Hasanović (64'), 6:1 Hasanović (74'), 7:1 Muminović (75'), 8:1 Alibašić (76'), 9:1 Hasanović (86').

Bosna Kalesija je u sredini tabele na 11 poziciji sa 23 osvojena boda i do kraja prvenstva bi trebali imati mirnu sezonu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti