U Bosni imaju šta reći: "Svako ima pravo da sumnja i špekuliše, a očekivao sam više od Gradine"

Gosti na kraju nose tri boda, no mnogo bure poslije meča

U Bosni imaju šta reći: "Svako ima pravo da sumnja i špekuliše, a očekivao sam više od Gradine"

S. Mlaćo

Zanimljivo je danas bilo na meču 2. kola Druge lige Sjever između Bosna Kalesije i Gradine iz Srebrenika.

Domaći su vodili 2:0 i imali sve u svojim rukama, a onda uragan gostiju i čak četiri pogotka za drugu pobjedu ove sezone (2:4).

Trener domaćeg tima Ibro Mahmutović govorio je za SportSport.ba.

"Šta da kažem, sve je friško... U pripremnom periodu smo imali dosta oscilacija, a u prvom dijelu smo danas bili u pozitivnom svijetlu. U drugom poluvremenu je došlo do evidentnog pada, pokušali smo nekim izmjenama popraviti, ali nije to išlo", priča Mahmutović.

Odmah nakon meča po društvenim mrežama stvorilo se dosta polemike o ovom meču. Pojedini su komentarisali da je pomalo nevjerovatno da su domaći u prvom dijelu imali sve u svojim rukama, a onda naprosto 'nestali' sa terena.

Mahmutović je bio zagonetan, kazavši da svako ima svoj ugao gledanja.

"Svako ima pravo da sumnja i špekuliše, ali mi smo uradili što smo trenutno mogli učiniti. Moramo mnogo raditi, a neću komentarisati te sumnje, jer svako gleda iz svoga ugla",

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Iako je Gradina u nastavku postigla čak četiri pogotka, Mahmutovića nije oduševila.

"Moram biti iskren da sam očekivao puno više od Gradine, bez obzira što nas je pobijedila", završio je Mahmutović, te tako vjerovatno dodatno zakuhao priču o samom meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi