Fudbal ili vaterpolo? Nikome nije jasno zašto je počela utakmica u Kalesiji

Sastali se Bosna i Gornji Rahić

Fudbal ili vaterpolo? Nikome nije jasno zašto je počela utakmica u Kalesiji

Endin Čaušević

Kiša koja pada već par dana u našoj državi napravila je probleme u mnogim bh. gradovima.

Zbog obilne kiše koja pada već drugi dan bilo je jasno da nas očekuju i veliki problemi kada je u pitanju i odigravanje fudbalskih mečeva u našoj zemlji.

Jasno je da su mnogi tereni na bh. stadionima u teškom stanju zbog obilne kiše, a nevjerovatne scene stižu nam iz Kalesije.

Naime, danas su na rasporedu mečevi 13. kola Druge lige FBiH grupa Sjever, a u centru pažnje je meč između Bosne Kalesija i Gornjeg Rahića.

Teren u Kalesiji je u potpunosti natopljen vodom i mnogima je nevjerovatno da su glavni sudija Franjo Ćulap i delegat Zlatan Bećirević dali dozvolu da se odigra utakmica iako je jasno svima da uslova za to nema.

Može biti slika sljedećeg: 6 ljudi i na otvorenom

Utakmica između ovih klubova je počela u 13:30 sati, a nakon svega šest minuta Bosna je povela sa 1:0.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

No, kada je svima na stadionu bilo jasno da se ne može igrati sudija je u 12. minuti prekinuo utakmicu i poslao igrače u svlačionicu. Uskoro bi trebalo biti poznato da li će meč biti nastavljen ili odgođen.

Kome je ovo u interesu?

Posted by FK Gornji Rahić on Saturday, November 6, 2021

Top Komentari

starmac
Fale kapice za potpuni vaterpolo!
3 0
Hasni
A svasta, bice bolje.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti