U Osijeku se nadaju tituli prvaka

Bjelica: Dinamo je svemirski brod za nas

Samir Mlaćo
Veliki derbi 1. HNL u okviru 29. kola u Splitu u Osijeku u nedjelju igraju Osijek i Hajduk.

Oba tima u igri su za prvaka i biće veoma uzbudljivo.

U Osijeku najavljuju pohod na tri boda, a Bjelica je govorio i o svom bivšem klubu, ljutom rivalu Dinamu.

Mudro je 'prebacio' lopticu Zagrebčanima.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

“Nismo mi gard pokazali protiv Šibenika u zadnjem kolu, mi to pokazujemo godinu i pol dana već. Samo u javnosti to nije prezentirano 100 posto onako kako jest. U 61 utakmici mi imamo jedan poraz manje od Dinama, imamo sedam golova manje primljeno od Dinama, koji je, hoćeš-nećeš, svemirski brod za nas. I nadam se ćemo tako nastaviti“, prenosi Index.hr izjavu Bjelice.

Dinamo je trenutni lider sa 57 osvojenih bodova, te utakmicom manje. Osijek također ima 57, a Hajduk i Rijeka po 52. Hajduk ima utakmicu manje i to protiv Dinama 20. aprila na Poljudu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.