Foto - Screenshot

Povrijedio se u prvom napadu

Uplakani Reyna odjurio s terena nakon dvije minute igre

Midhat Šljivak

Veznjak Borussije iz Dortmunda Giovanni Reyna (19) napustio je meč 29. kola Bundeslige protiv Stuttgarta zbog povrede i to nakon samo dvije minute igre.

Samo što je utakmica krenula Reyna je doživio povredu. Krenuo je u akciju i zatim se uhvatio za mišić.

Odmah je bilo jasno kako nešto nije u redu. Reyna je uplakan krenuo prema izlazu, a nije pomogla ni utjeha saigrača koji su mu pružili podršku.

Dobio je mladi veznjak i ovacije domaćih navijača s tribina, ali on će večeras sasvim sigurno biti neutješan.

Američki fudbaler je u prošlosti imao dosta problema s povredama. Ovo je još jedna u nizu i 19-godišnjaka će ovo sasvim sigurno potresti.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nadamo se da povreda mladog igrača Borussije nije teže prirode. On je ove sezone odigrao samo 12 utakmica i ima učinak od dva gola i dvije asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.