Pogledajte u kakvom je stanju Tušanj pred utakmicu Slobode i Veleža

Eldar Ganibegović, foto: Emir Dindić

Danas se na Tušnju u okviru 25. kola Premijer lige BiH sastaju Sloboda i Velež.

U priloženoj fotogaleriji možete pogledati kako izgleda travnjak na stadionu u Tuzli, koji generalno slovi za jedan od najlošijih, ako ne i najlošiji u cijeloj ligi.

S obzirom na to da se juče igrala utakmica Tuzla Cityja i Radnika na ovom terenu, te da vremenske prilike nisu baš najbolje, organizatori su teren pripremili jako dobro, ako poredimo s nekim ranijim izdanjima, te za sada izgleda jako solidno.

Liša u Tuzli opet lagano počinje, ali se nadamo da neće mnogo uticati na teren i da ćemo gledati dobru fudbalsku predstavu Tuzlaka i Mostaraca.

Utakmica Sloboda - Velež na rasporedu je od 17 sati, a spomenimo i to da nas od 19 sati očekuje i meč između Širokog Brijega i Posušja na Pecari koji zatvara kolo. 

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.