Poznati termini narednog kola: Neobična satnica za meč Rudar Prijedor - Željezničar

Mečevi 26. kola

Poznati termini narednog kola: Neobična satnica za meč Rudar Prijedor - Željezničar

Admin Čaušević

U Savezu su bili ažurni i već su odredili termine 26. kola Premijer lige.

Zbog katoličkog praznika Uskrsa susreti će se igrati u petak i subotu, a kolo će u neobičnom terminu otvoriti Rudar Prijedor i Željezničar.

Meč na Gradskom stadionu u Prijedoru igrat će se u petak sa početkom u 16 sati. Istog dana će biti odigran još jedan susret.

Velež je u dosadašnjem dijelu sezone vrlo često znao igrati petkom, a tako će biti i u 26. kolu na gostovanju kod Radnika. Meč u Bijeljini igrat će se od 18 sati.

Preostala četiri duela na programu su u subotu, a program će biti otvoren u Trebinju od 13 sati kada se sastaju Leotar - Široki Brijeg.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U 15 sati na stadionu Tušanj će početi direktni okršaj za drugo mjesto između Tuzla Cityja i Borca. Od 16 sati startat će meč Posušje - Sloboda.

Kolo će se zatvoriti derbijem pod Bijelim brijegom. Lider Zrinjski će od 19 sati biti domaćin Sarajevu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ekspert
Gigović sto posto.
2 0
user1618812033
Ko li će suditi utakmicu na Tušnju? Vico na potezu si hahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi