Foto - Screenshot

Srdačan pozdrav na kraju utakmice

Ovakvo poštovanje nećete vidjeti često: Pep i Klopp su dimenzija više u odnosu na sve

Midhat Šljivak

Spektakularan meč odigrali su danas na Etihadu Manchester City i Liverpool.

Veliki derbi engleskog Premiershipa završen je bez pobjednika (2:2), pa tako oba tima nastavljaju trku za šampiona u ostatku sezone.

Dva sjajna stručnjaka sjede na klupama ovih klubova. Veoma se cijene i poštuju, a to pokazuje i scena nakon završetka današnje utakmice.

Pozdrav između Pepa Guardiole i Jurgena Kloppa je nešto što nećete vidjeti među mnogim menadžerima i ova scena je zaista fantastična.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester City je nakon ovog remije ostao na vrhu Premiershipa. Građani imaju 74 boda i bod su ispred Liverpoola.

Sigurno je da nas do kraja sezone čeka zaista žestoka borba za šampionsku titulu i onaj ko napravi kiks će se žestoko kajati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.