Ederson je zaledio sve na Etihadu: Ovakvi potezi će mu se kad-tad obiti o glavu
Foto - Screenshot

Umalo da primi bizaran gol

Ederson je zaledio sve na Etihadu: Ovakvi potezi će mu se kad-tad obiti o glavu

Midhat Šljivak

Golman Manchester Cityja Ederson poznat je po tome da voli imati loptu u nogama.

Često je brazilski čuvar mreže isticao kako voli igrati u polju, često mu je i lopta u nogama zbog stila igre kojeg gaji Pep Guardiola, pa je Ederson tražio da igra jednu utakmicu u polju.

Dopuštenje nije dobio, ali je još uvijek često u posjedu lopte. To je razlog što se često zaigra, a danas je ta igra protiv Liverpoola mogla skupo da ga košta.

Jednu povratnu loptu Ederson je umalo poslao u vlastitu mrežu. Ona mu je na trenutak pobjegla kako je pokušao intervenisati, ali ju je srećom po City uspio stići.

Diogo Jota je pokušao da iskoristi ovu grešku Edersona. Bacio se na loptu, ali nije uspio da je zahvati i Ederson je intervenisao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

[twitter]https://twitter.com/SQ_Opinar/status/1513189327949471753[/twitter]

Ovakve stvari Edersonu bi se mogle kad-tad osvetiti.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Nema veze opet ce ih City razguliti!!!!
1 3
Mostarac94
Benzema bi ovo i ocekivao i zabio
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi