Foto - Instagram

Legendarni Iker Casillas

"Ne spavam redovno, želim izgledati kao da sam dobro, ali više ne mogu sanjati"

Midhat Šljivak

Legendarni Iker Casillas je u protekle dvije godine prošao kroz mnogo toga. Veliku karijeru morao je okončati zbog srčanog udarac, a zatim se rastavio od supruge Sare Carbonero.

Iker je prošo kroz tešku fazu oporavka od srčanog udara kojeg je doživio na treningu Porta i zbog kojeg je u ljeto 2020. godine morao okončati profesionalnu karijeru.

Potom je u martu prošle godine uslijedio novi šok. Nakon 11 godina rastavio se od supruge Sare Carbonero i sve je to još dodatno utjecalo na Ikera koji je priznao da pokušava glumiti da je sve u najboljem redu.

"Ne spavam redovno. Želim da izgleda kao da sam dobro, ali ne mogu uživati u životu. Slušam stare pjesme, ali više ne mogu sanjati", rekao je Iker Casillas.

Casillas je apsolutna legenda među stativama. Prije Porta je godinama bio neizostavan član Real Madrida s kojim je ovojio sve što je mogao.

Slavni čuvar mreže je na golu Reala branio na 725 utakmica, a ima i 167 nastupa na golu Španije i drugi je na listi španskih igrača sa brojem nastupa iza Sergija Ramosa.

Izgled Ikera Casillasa šokirao njegove prijatelje: "Više ti ne trebaju filteri za starenje"

Casillas je službeno karijeru okončao u ljeto 2020. godine, godinu dana nakon što je doživio srčani udar na treningu Porta i od tada više nije branio.

Casillas je na Instagramu sada objavio fotografiju sa sela, za koju je dobio ogroman lajkova, ali i mnogo komentara. Među komentarima se posebno istakao Piqueov.

"Izgleda da te udario voz", napisao je Pique Casillasu, te je sam komentar Barcinog defanzivca privukao veliku pozornost i takođe sakupio na hiljade "sviđanja".

Duhovit je bio i Borja Fernandez, bivši Ikerov saigrač koji je ustanovio da legendarnom golmanu Real Madrida više ne trebaju filteri za starenje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.