Vjeruju u nastavak kvalitetnih partija

Velika euforija u gradu premijerligaša: U meču sezone očekuju pun stadion

Samir Mlaćo
Velika nogometna euforija vlada u Posušju.

Nogometaši Posušja u subotu od 16 sati dočekuju Slobodu, u veoma važnom meču u borbi za opstanak.

Nošeni velikom podrškom izabranici Tonija Karačića najprije su savladali na svom terenu Željezničar (3:2), a zatim remizirali na gostovanju kod Širokog Brijega (1:1).

Sada ih očekuje Sloboda koja je u velikoj krizi, a iz Posušja su odlučili karte pustiti u pretprodaju već u utorak.

Odaziv navijača je sjajan, a kako se utakmica približava, jasno je da se sprema spektakl na tribinama prelijepog Mokrog Doca.

“Ogroman interes vlada za subotnji ogled sa FK Sloboda Tuzla u gradu podno Radovnja u sklopu 26.kola m:Tel Premijer Lige BiH. Simbioza kluba, uprave i grada kao nikada do sad! Pokažimo svima koliko ga volimo i koliko živimo za grb i boje našeg ponosa! Plavo-bijeli ale!“, stoji u objavi HŠK Posušje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Posušje u ovaj meč ulazi sa devete pozicije i 24 osvojena boda, dok FK Sloboda ima 25 i nalazi se na osmom mjestu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.