Foto: Instagram & Twitter

Argentinac brani Argentinca

Nadolazeća zvijezda hvalila Ronalda, a onda ga Aguero "zakucao" odgovorom: "Nisi igrao s..."

Eldar Ganibegović

Prije dva dana Manchester United je s 3:2 slavio protiv Norwich Cityja u 33. kolu Premier lige. 

Sva tri pogotka za Crvene đavole postigao je Cristiano Ronaldo, a utakmicu s klupe odgledao je 17-godišnji Argentinac Alejandro Garnacho kojeg smo predstavili ne tako davno.

Alejandro Garnacho pozvan je prvi put u utakmici Premier lige Manchester Uniteda. Krilni napadač igra za Manchester United do 18 godina i postigao je ove sezone ukupno 12 golova.

Garnacho je Ronalda nakon meča pohvalio na Instagramu, gdje je podijelio fotografije s Portugalcem i napisao da je najveći na svijetu.

Suzdržati se nije mogao bivši napadač Manchester Cityja i Barcelone Sergio Aguero koji je vrlo aktivan u streamovima na Twitchu, koji je odlučio odgovoriti argentinskom tinejdžeru kazavši da tako misli jer nije igrao s Lionelom Messijem.

Ipak, to djelimično nije tačno, jer je Garnacho bio pozvan na prethodno okupljanje reprezentacije Argentine i trenirao je s igračem PSG-a.

"Snovi se ostvaruju. Uzor", napisao je Garnacho u opisu jedne od fotografija s Messijem.

"Alejandro trenira s nama dvije sedmice i znam da je jedan od najperspektivnijih igrača. Tek mu je 17 godina, ali ako se ovako nastavi razvijati, velike su šanse da će zaigrati", rekao je o mladom Argentincu Ralf Rangnick.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.