Pjanić otkrio gdje je uradio presađivanje kose, pa se zahvalio Cristianu Ronaldu

Sve je prošlo kako treba

Pjanić otkrio gdje je uradio presađivanje kose, pa se zahvalio Cristianu Ronaldu

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić odlučio je na kraju prošle sezone da ide na tretman presađivanja kose.

Pjanić je nakon završetka sezone s Barcelonom otputovao u Madrid gdje je uradio presađivanje kose, ali nije htio da to bude tada toliko javno.

Bh. veznjak je po dolasku na odmor u Bosnu i Hercegovinu u javnosti nosio šešir, ali ubrzo nakon toga bilo je jasno da je išao na presađivanje kose i što je najbitnije sve je prošlo u najboljem redu.

Skoro godinu dana nakon toga Pjanić je na Instagramu objavio video o svom iskustvu u klinici Insparyja gdje je imao presađivanje kose, a poznato je da je ovu kliniku prije nekoliko godina pokrenuo Cristiano Ronaldo.

"Tu sam u Madridu u klinici Insparyja i sretan sam što sam tu. Posjetio sam ovu kliniku prije dva mjeseca, pričao s drugom koji je dio ovog projekta Cristiana Ronalda i on me uvjerio da dođem ovdje. Sretan sam što sam došao i jedva čekam da počnemo. Vjerujem Insparyju, klinici Cristiana Ronalda", rekao je Pjanić tada prije tretmana.

Da je sve prošlo kako treba najbolje pokazuju Pjanićeve današnje fotografije gdje se vidi da je njegova kosa dosta bujnija nego što je to bio slučaj prije samog tretmana.

Ronaldo je ovu kliniku u Madridu otvorio 2020. godine, a krajem prošle godine otkrio je da je već 40.000 ljudi bilo na tretmanu i među njima bio je i bh. reprezentativac.

Top Komentari

denimen9
Bolje da je noge presadio, jer nema pojma lik
3 3
Bereta
Da se jos mozak moze presaditi to bi bilo najbolje
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi