Cristiana mlađeg ismijavali zbog odjeće, a zatim je komentar ostavio otac i začepio im je usta
Foto - Instagram

Zanimljiva scena

Cristiana mlađeg ismijavali zbog odjeće, a zatim je komentar ostavio otac i začepio im je usta

Midhat Šljivak

Cristiano Junior dobio je žestoke kritike zbog odjeće u kojoj se pojavio na fotografiji koju je objavila njegova baka Dolores Aveiro.

Sin zvijezde Manchester Uniteda Cristiana Ronalda dobio je brutalne komentare zbog činjenice da je na sebi imao Nike duksericu i čarape velikog rivala Adidasa.

To je izazvalo brojne komentare na društvenim mrežama. Juniora su počeli ismijavati zbog odabira odjeće, a zatim je uslijedila reakcija Cristiana Ronalda.

On je stao u zaštitu svog sina i jasno je u komentaru napisao.

"On nosi ono što on želi, a ne što vi želite".

Oglasi

Naravno, Ronaldov odgovor izazvao je veliku pažnju. Dobio je preko 10.000 sviđanja u svea nekoliko minuta, a baka se također pobrinula da stane u zaštitu unuka.

Objavila je još jednu fotografiju s njim i pokazala je kako joj je apsolutno svejedno šta njen unuk nosi.

Ronaldo trenira svog sina već godinama, ali ima jasan stav: "Nikada to neću uraditi"

Cristiano Ronaldo ne krije da bi volio da njegov sin Cristiano Junior krene u budućnosti njegovim stopama, ali je poručio da neće nikada vršiti na njega pritisak oko izbora čime će se baviti.

Oglasi

Ronaldo je sigurno jedan od najboljih fudbalera svih vremena i bit će teško očekivati da će se u skorije vrijeme pojaviti ponovo igrač koji je bio toliko odlučan da uspije.

Njegov trud i želja za uspjehom treba biti primjer svima, a svoje tijelo je kroz godine uspio da dovede skoro do savršenstva. Ipak, jasno je da se penzija približila Ronaldu, a mnogi se pitaju ko bi mogao biti njegov pravi nasljednjih na fudbalskom terenu.

Sve više se u tom kontekstu spominje njegov najstariji sin Cristiano Junior koji ne krije da ima veliku ljubav prema fudbalu. 11-godišnji Cristiano Junior trenira fudbal već nekoliko godina, te ja pokazao da je izuzetno talentovan.

Ronaldo pokušava da mu pokaže pravi put i šta je sve potrebno za uspjeh, ali je poručio da nikada neće vršiti pritisak na svog sina kada bude birao čime želi da se bavi u svom životu.

"Vrijeme će pokazati da li je on talentovan i dovoljno uporan da bude fudbaler. Nikada neću vršiti pritisak na njega. To ne pomaže i to neću sigurno nikada da uradim. On će se u životu baviti s onim što on bude želio. Sve što želim za njega i svoju ostalu djecu jeste da budu sretni i da izaberu ono čime zaista žele da se bave u svom životu. Uvijek će imati moju podršku bez obzira na sve", rekao je Ronaldo.

Pored Cristiana Juniora iskusni fudbaler ima blizance Evu Mariju i Matea, te kćerku Alanu Martinu koju je dobio sa Georginom. Također, poznato je da on i Georgina ponovo očekuju prinovu i to blizance.

"Najbolja stvar s djecom je što ih možeš učiti ispravnim stvarima i razmišljanjima, te im dati najveću moguću ljubav", dodao je Ronaldo.

Oglasi