Igman bitku nastavlja u Prvoj ligi FBiH gdje je u samom vrhu

Elezović: Čestitam Sarajevu, ali i mojim momcima, mi nastavljamo borbu za Premijer ligu

Samir Mlaćo
Igman se časno oprostio od Kupa BiH.

U revanšu je tim iz Konjica poražen 2:0 na Grbavici, te Sarajevo ide u finale sa ukupnih 4:0.

Elezović je nakon meča dao svoje viđenje.

“Poraz, čestitam Sarajevu, ali i mojim momcima na plasmanu u polufinale. Pokazali smo u obje utakmice kvalitetan fudbal, dali maksimum, ali Sarajevo je bilo jače. Ovo je naš maksimum, mi se okrećemo nastupima u Prvoj ligi FBiH gdje se borimo za Premijer ligu“.

Da li je umor stigao ekipu?

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

“Teško je igrati na dva fronta za igrače.Ostavlja to neki utisak, igramo utakmice svaka tri dana, a igrači u Prvoj ligi FBiH nisu to navikli. Ide nam dobro, u vrhu smo. Nadam se da ćemo mi biti prvi na kraju na sezone“.

 Igman u narednom kolu Prve lige FBiH gostuje u subotu ekipi Orašja. Trenutno dijeli lidersku poziciju sa NK GOŠK Gabela.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.