Bodiroga u problemima

Trebinjci u Tuzli bez pola tima

Edmir Škorić

Velike probleme ima stručni štab Leotara pred gostovanje Slobodi.

Leotar sutra u Tuzli od 15 sati igra važan meč u borbi za opstanak, a trener gostiju iz Trebinja Miodrag Bodiroga lišen je usluga nekolicine ključnih igrača.

"Evo već igramo osam kola u nastavku prvenstva, još ni jednom nismo izveli najjači sastav, a sada je ta situacija još izraženija. Pobjedu protiv Širokog Brijega smo platili povredama Nikole Dujakovića i Filipa Arežine na koje ne možemo računati. Miljan Govedarica je tek počeo sa treninzima, Stefan Paranos je opravdano odsutan, Anđelo Guzijan i Nikola Polić su van stroja. Miloš Aćimović se vratio, dosta se potrošio protiv Širokog brijega. Vidjećemo koliko možemo računati na njega na teškom terenu. Ostali igrači su spremni, svjesni i željni da ostvarimo dobar rezultat", poručio je trener Leotara.

Leotar je imao važan trijumf protiv Širokog Brijega u prošlom kolu koji mu je donio Filip Arežina sjajnim golom iz slobodnjaka, a u redovima bivšeg prvaka BiH nadaju se da mogu izbjeći poraz i sutra u Tuzli protiv još jednog konkurenta u borbi za opstanak.

Leotar ima 24 boda i ima tri boda više od Radnika, odnosno pet od posljednjeplasiranog Rudar Prijedora, dok je Sloboda sa 26 bodova na osmom mjestu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.