Poraženi na kraju sa 4:0

Manchester United se obrukao na Twitteru najavom utakmice protiv Brightona

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda doživjeli su večeras novu katastrofu jer su u gostima poraženi od Brightona sa 4:0.

Crveni đavoli su čini se i definitivno ostali bez šansi da izbore plasman u Ligu prvaka naredne sezone što je očajan rezultat za ovaj klub.

United je razočarao večeras još jednom svoje navijače jer je poražen sa čak 4:0 u gostima protiv Brightona što pred početak ove utakmice niko sigurno nije očekivao da će se desiti.

Ni u Manchester Unitedu nisu očekivali da će ih Brighton večeras tako poniziti, a to najbolje pokazuje njihov potez na Twitteru.

Naime, na zvaničnom Twitter profilu United je promijenio opis pred utakmicu protiv Brightona. Poručili su da su spremni za pobjedu u ovom meču, ali im se to obilo o glavu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijači Uniteda poručili su da se klub ovim potezom na Twitteru dodatno obrukao jer su u ovom meču doživjeli katastrofu i savjetovali su im da na društvenim mrežama više ne rade takve stvari.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.