Dobila veliku čast

Latino ljepotica odlučna: Namjeravam prirediti šou u finalu Lige prvaka

Edmir Škorić

Kao i svake godine, tako će i ove uvod u finale Lige prvaka biti popraćen muzičkim numerama.

Sam uvod u finale u Parizu koje je na programu 28. maja bit će spektakularan, a objavljeno je kako će prisutne navijače i igrače, ali i one pored malih ekrana zabavljati popularna pjevačica Camila Cabello.

Američka pjevačica kubanskog porijekla dobila je tu čast da nastupi na sceni prije početka utakmice Real Madrid - Liverpool na Stade de Franceu.

Finale će biti dostupno u više od 200 zemalja diljem svijeta, a Camila će svakako na ovaj način steći dodatnu popularnost.

Poznata je po hitovima kao što su Bam Bam, Senorita i Havana.

"Tako sam uzbuđena što izlazim na pozornicu na finalu UEFA Lige prvaka u Parizu ovog mjeseca! Namjeravam prirediti zaista poseban šou, koji će spojiti duh mog latino naslijeđa i osjećaj zajedništva za sport i muziku. Jedva čekam", priznala je.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.