Trenutak koji se čeka mjesecima: Stigao je Kylian Mbappe!

U društvu saigrača iz PSG-a

Trenutak koji se čeka mjesecima: Stigao je Kylian Mbappe!

Admin Čaušević

Na dan kada je završen transfer Erlinga Haalanda u Manchster City, mogao bi biti okončan još jedan posao o kojem se priča već mjesecima. 

Kylian Mbappe je fudbaler o kojem se svakodnevno priča, odnosno o njegovom prelasku u Real Madrid ili ostanku u PSG-u.

Prošle sedmice se dešavalo dosta toga. Le Parisien je objavio da je dogovoren ostanak u Parizu, ali je to igračeva majka brzo demantovala.

Tada je najavljeno da će se ključni pregovori oko potpisa za Real desiti ove sedmice. I to je čini se upravo počelo da se dešava danas.

Španski mediji su prenijeli udarnu vijest da je Mbappe stigao u Madrid. To su praktično svi protumačili kao znak da je vrijeme za finalne pregovore sa Kraljevima.

Mbappe je ručao u jednom od madriskih resotrana zajedno sa Achrafom Hakimijem, najboljim prijateljem iz svlačionice pariškog kluba te igrača koji odlično poznaje Madrid pošto je već ranije bio plan Kraljeva.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno će nakon ručka Mbappe otići i na sastanak sa Florentinom Perezom. Sve upućuje da je fudbalski svijet dobija novog Galaktikosa...

Podsjećanja radi, francuskom superstaru ugovor s PSG-om ističe na kraju sezone i na Santiago Bernabeu će stići kao slobodan igrač. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

axel42
Sutra udarna vijest, Mbappe ostaje u PSG uz platu od 60 mil godišnje plus bonus od 150 mil njemu i 50 mil njegovoj mami. I sve tako u krug.
10 1
user1613662710
Koda je Ronaldinho
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi