Press tuzlanskog tima

"Svi smo prolazni, samo će Sloboda ostati da živi"

Haris Zilić

FK Sloboda u nedjelju očekuje jako važna utakmica.

Tuzlaci su se tri kola prije kraja doveli u situaciju da se bore za opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovini, a u nedjelju na Tušanj tiže ekipa Borca.

Sloboda je pod pritiskom i u pomenutom duelu mora tražiti tri boda.

Susret su najavili trener Tuzlaka Amir Spahić i prvotimac Fedor Predragović.

"Vratit ću se na utakmicu protiv Tuzla Citya. Osjećam se kao osoba neću reći poniženo, ali razočarano. Zahvaljujem se navijačima koji su pružili podršku. Sloboda će sigurno u ove tri utakmice tražiti opstanak u Premijer ligi BiH. Svi su prolazni samo će Sloboda ostati da živi", rekao je Spahić i dodao:

"Čeka nas sada utakmica protiv Borca. Svi smo svjesni situacije, pod velikim smo pritiskom. Dat ćemo sve od sebe i nastavimo put prema opstanku."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon toga medijima se obratio i fudbaler Slobode Fedor Predragović.

"Za nas će to biti najvžanija utkamica u sezoni. Šteta što smo se doveli u ovakvu situaciju, ali sve je u našim rukama. Protiv Borca nas očekuje zahtjevna utakmica i moramo se svi skupiti, da damo sve od sebe i da dođemo do tri boda."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.