FOTO: EPA

Uzbudljivo ljeto u najavi

Dortmund bi mogao pokvariti planove Jurgenu Kloppu

Haris Zilić

Prodaja Erlinga Haalanda napunit će kasu Borussije, ali i omogućiti Milionerima fin šoping ovo ljeto.

Mediji u Austriji i Njemačkoj špekulišu informacijama da bi Dortmund mogao pokvariti planove Jurgenu Kloppu.

Naime, Borussija želi mladog hrvatskog fudbalera Luku Sučića za kojeg je zainteresovan i Klopp da ga dovede na Anfield.

Pomenuti fudbaler spada u red najtalentovanijih svjetskih igrača, a sa 19 godina već ima vrijednost od 13,5 miliona eura, debitovao je i za seniorsku reprezentaciju Hrvatske.

Sučić može pokriti više pozicija na sredini terena što bi svakako odgovaralo filozofiji Jurgena Kloppa, al sada se i Dortmund uključio u cijelu priču.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Već se duže vrijeme spominjao odlazak reprezentativca Hrvatske iz Salzburga, a da li će to biti susjedna Njemačka saznat ćemo ovo ljeto.

Pored Sučića, Borussijana radaru ima još neka imena, pa će biti zanimljivo pratiti šta će se sve dešavati u Dortmundu u danima ispred nas.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.