Igrači Liverpoola namjerno slavili gol ispred Mendyja, a onda se pojavila najbolja "fudbalska duša"

Nije htioda provocira svog sunarodnjaka na taj način

Igrači Liverpoola namjerno slavili gol ispred Mendyja, a onda se pojavila najbolja "fudbalska duša"

E. Čaušević

Fudbaleri Liverpoola u subotu su uspjeli osvojiti novi treofej ove sezone jer su u finalu FA Kupa pobijedili Chelsea.

Na Wembleyju smo gledali dosta dobru utakmicu iako nakon 120 minuta nije bilo golova. Oba tima su se ispromašivala propisno u ovoj utakmici, a pobjednika smo saznali tek nakon penala.

Više sreće u penal seriji imali su igrači Liverpoola jer je Chelsea uspio da promaši dva penala što je bilo dovoljno Redsima da dođu do titule.

Prvi penal u drugoj seriji promašio je Azpilicueta, ali Chelsea se vratio u život u petoj seriji kada je Edouard Mendy sjajno odbranio udarac Sadija Manea i ostavio je Plavce u igri.

Međutim, u sedmoj seriji neprecizan bio je Mount, a nakon njega gol s bijele tačke koji je donio titulu ekipi s Anfielda postigao je Tsimikas.

Nakon toga igrači Liverpoola su krenuli da slave trofej osvajača FA Kupa, Tsimikas i društvo su to namjerno radili ispred navijača Chelseaja i golmana ovog tima Mendyja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, ponovo čovjek koji je oduševio cijeli svijet je bio Mane. Senegalac nije provocirao Plavce proslavom i bio je jedini koji je prišao Mendyju kako bi ga utješio. Iako su obojica Senegalci zaista treba još jednom pohvaliti Manea zbog sjajnog poteza.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mingiling
Sadio nema Mane
0 1
user1651937869
Sad će Mendy zvat im babu da ih prebije
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi