Uščuplić sa ekipom na današnjem treningu u Zenici, uoči sutrašnjeg finala Kupa BiH

Bordo tim sutra želi trofej i izlazak u Evropu

Fudbaleri Sarajeva trenirali na Bilinom polju uoči sutrašnjeg finala Kupa BiH

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Fudbaleri Sarajeva odradili su i službeni trening na stadionu Bilino polje u Zenici pred sutrašnje finale Kupa BiH u kojem će snage odmjeriti sa Veležom iz Mostara.

Iako je trening bio zatvoren za javnost, naša ekipa uspjela je da napravi galeriju slika i uvjeri se u opuštenu atmosferu koja vlada u bordo taboru pred sutrašnji meč.

Ne treba ponavljati da je za izabranike Dženana Uščuplića sutrašnja utakmica ujedno i meč sezone, te posljednja prilika da osvoje trofej, ali i da izbore izlazak u Evropu.
Šef stručnog štaba Dženan Uščuplić i njegovi saradnici, te nekoliko igrača već je osvajalo trofeje i igralo ovakve utakmice, tako da su kada je u pitanju borba za trofeje tim s Koševa u prednosti nad ekipom Veleža, ipak sigurno da je veći pritisak u redovima bordo tima, koji je dosta uložio ove sezone, da bi na kraju ostao bez trofeja i Evrope.

Navijači Sarajeva očekuju sutra da Velkoski, Suljić, Ahmetović, Mujakić i ostali konačno budu na visokom nivou, te da konačno pokažu i dokažu kvalitete koje posjeduju.

Sigurno da nas sutra očekuje veoma interesantan meč, nadamo se da će sve proteći u sportskom duhu, da će se nakon utakmice najviše pričati o sjajnoj igri, te atmosferi na stadionu, što nam je sigurno svima jedini cilj.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.