Red Army i Horde zla u Zenicu sutra dolaze vozom i privatnim automobilima

Čeka nas finale Kupa

Red Army i Horde zla u Zenicu sutra dolaze vozom i privatnim automobilima

Eldar Ganibegović

Sutra nas očekuje finale Kupa Bosne i Hercegovine u fudbalu. 

Na stadionu Bilino polje snage će odmjeriti Velež i Sarajevo u utakmici koja počinje od 19 sati.

Osim što će ovo biti bitka za trofej, bit će to za obje ekipe i utakmica za izlazak na evropsku scenu, s obzirom na to da su oba tima kroz Premijer ligu ostala bez šansi da izbore Evropu.

U Evropu su se kroz ligu, podsjetimo, plasirali prvak Zrinjski, te Tuzla City i Borac koji će biti drugi i treći tim na tabeli.

Sutra se u Zenici i na samom putu do Zenice očekuju velike gužve, a navijači iz Mostara i Sarajeva stići će vozom, odnosno pripadnika Red Armyja vozom će sići 450, a 300 pripadnika Hordi zla.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ostali će stići privatnim aranžmanima.

Podsjetimo, navijači Sarajeva bit će smješteni na sjevernoj tribini stadiona Bilino polje, a navijači Veleža na E i F sektorima zapadne tribine (sektori do južne tribine), jer su navijači Čelika, Robijaši, zabranili korištenje svog juga koji je prvobitno bio namijenjen Red Armyju.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

totalchaos
Bratske grupe, da zajedno zagrmi himna aBd jedne nam jedine ??
12 2
user1618812033
denimen9 kakav je nacionalizam pjevati himnu svoje zemlje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi