Igrali su dva protiv dva

Igrači Juventusa igrali PES, a komentar Morate apsolutni je hit: "Mister bi bio ponosan"

Eldar Ganibegović

Juventus će se ove sezone morati zadovoljiti samo plasmanom u Ligu prvaka i po prvi put nakon 10 godina nije osvojen trofej. 

Posljednju utakmicu u sezoni odigrat će sutra u Firenci protiv Fiorentine u okviru 38. kola italijanske Serije A.

Slobodno vrijeme do te utakmice igrači Juventusa iskoristili su kako bi zaigrali PES, odnosno eFootball, kako se sada zove.

Igrali su dva protiv dva, a Alvaro Morata imao je urnebesan komentar.

"Imamo nevjerovatnu statistiku, bez šuta na gol. Mister (Allegri, op. a) bi bio ponosan na nas", rekao je Morata Chielliniju koji je bio u suparničkoj ekipi.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Juventus je ove sezone u Ligi prvaka ispao u osmini finala kada je bolji bio Villarreal.

Što se tiče domaćih takmičenja, doživio je dva poraza u finalima. Inter je prvo u januru bio bolji nakon 120 minuta igre u finalu Superkupa, da bi se identičan scenario dogodio i u finalu Kupa prije nekoliko dana.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti