Velež slavi trofej Kupa

Jednom u životu se doživi ovako nešto: Ono što se dešava u Mostaru dugo će se pamtiti

Midhat Šljivak, foto: Admin Čaušević

FK Velež slavi naslov pobjednika Kupa Bosne i Hercegovine.

Oko 7.000 navijača koji su se okupili na trgu Musala napravilo je istinski spektakl u čast igrača i stručnog štaba FK Velež.

Nakon nastupa nekoliko muzičkih grupa, došlo je vrijeme za predstavljanje svih koji su učestvovali u osvajanju trofeja koji stiže u Mostar nakon 36 godina.

Naravno, svi igrači i stručni štab dobili su velike ovacije. Izlazli su jedan po jedan i izazvali su veliku euforiju.

Potom je krenula velika zabava. Vladalo je pravo ludilo i sigurno da će se ove scene pamtiti.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Međutim, za igrače i stručni štab Rođenih nema previše odmora. Feđa Dudić je za subotu u 10 sati zakazao trening jer novi izazovi Veležu slijede već u nedjelju.

Putuje se u Banjaluku na meč protiv Borca u 32. kolu i Velež će sasvim sigurno htjeti da na pravi način okonča ovu uspješnu sezonu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.