Sve je spremno za spektakl: Hiljade navijača dočekat će osvajače Kupa BiH

Slavlje igrača i navijača na trgu

Sve je spremno za spektakl: Hiljade navijača dočekat će osvajače Kupa BiH

M. Šljivak, foto: A. Čaušević

FK Velež osvajač je Kupa Bosne i Hercegovine za sezonu 2021/2022.

Rođeni su jučer na stadionu Bilino polje u finalnom meču savladali Sarajevo boljim izvođenjem penala (4:3) te su nakon 36 godina podigli trofej.

Slavlje trofeja zakazano je za večeras na trgu Musala. Veliki broj navijača Rođenih okuplja se i sve je spremno za spektakl.

Nema dileme da će se ova noć dugo pamtiti među igračima i navijačima Veleža koji su ponovo pokazali neizmjernu ljubav prema crvenoj boji.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Ako je neko zaslužio ove sretne dane to su bez ikakve dileme Mostar i Velež.

Interesantno je svakako da se s razglasa čuje poznata pjesma Redsa iz Liverpoola. Himna 'You'll never walk alone' pristaje itekako i Rođenim.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi