Odbio Real Madrid u posljednji trenutak

Zna se i na koliko sezona će Mbappe produžiti ugovor s PSG-om!

Endin Čaušević

Francuski mediji objavili su danas da je Kylian Mbappe odlučio na kraju ostati u PSG-u.

Mbappe se već mjesecima povezuje s prelaskom u Real Madrid i činilo se da je to već gotova stvar, ali francuski napadač se predomislio u posljednji trenutak.

Mediji u Francuskoj objavili su da je Mbappe odbio ponudu Real Madrida i da je Florentinu Perezu poručio da neće doći na Santiago Bernabeu, te da je odluka da produži ugovor s Parižanima.

Iako je Mbappe odbio nekoliko ponuda PSG-a za produženje ugovora sada se predomislio i jasno je da će postati jedan od najplaćenijih fudbalera na svijetu.

L'Equipe je prije nekoliko trenutaka objavio da je Mbappe već saopštio čelnicima PSG-a da će produžiti svoj ugovor i da je tu sve riješeno.

Također, Mbappe će produžiti ugovor na tri sezone, ali još uvijek nije poznato koliko će PSG novca izdvojiti za ovaj poduhvat iako je svima jasno da se radi o zaista ogromnoj sumi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Iako su svi već vidjeli Mbappea u dresu Real Madrida na kraju je on iznenadio Pereza odlukom da ostane u PSG-u što je zaista malo ko mogao očekivati.

Očekuje se da će Mbappe nakon večerašnje utakmice protiv Metza saopštiti zvaničnu odluku, a već je u Parizu spremna i velika zabava povodom ostanka u klubu jednog od najboljih igrača svijeta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.