Odluka!
Foto - EPA

Saga se završava

Odluka!

M. Šljivak

Saga oko potpisa Kyliana Mbappea traje već dugo, a sve bi konačno trebalo biti poznato u narednim satima.

Ugledni francuski list L'Equipe navodi kako će 23-godišnji napadač odluku o tome gdje nastavlja karijeru saopštiti u narednim satima i konačno će okončati sagu koja traje već dugo.

U igri za potpis ostali su Real Madrid i PSG. Mbappe je s oba tima postigao dogovor, ali sada je došao red na konačnu odluku koja će biti saopštena danas ili sutra.

Obje ponude koje u na stolu su vrhunske. To je potvrdila majka sjajnog fudbalera Fayza Lamari.

"Ponude PSG-a i Real Madrida su gotovo identične. U Realu bi moj sin imao potpunu kontrolu nad pravima na ime i lik, ali PSG nudi novčanu kompenzaciju za to. Ponude se ne razlikuju previše. Gotovo su iste. Sada čekamo njegovu odluku", rekla je Fayza Lamari.

Oglasi

Brojni evropski mediji pišu da je Mbappe mnogo bliži ostanku u PSG-u, ali vidjet ćemo kakva je njegova konačna odluka.

Mbappe je dobio jasnu poruku iz Madrida: "Ako ne dođeš sad, vrata će ti zauvijek biti zatvorena"

Jasno je da će Mbappe dobiti silan novac za potpis.

Još uvijek čudesni Francuz nije donio konačnu odluku, ali se pretpostavlja da će ona stići veoma brzo.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Dok čekaju odluku iz Madrida su odlučili da francuskom fudbaleru pošalju jasnu poruku. Otkrio ju je novinar Rodrigo Faez.

"Ako Mbappe ne potpiše za Real Madrid, klub će mu zauvijek zatvoriti vrata", saznaje Faez iz izvora bliskog kraljevskom klubu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
Namazan je Mbape i njegova mati... Izvukli su max. od PSG preko imena Real Madrid... A ljudi u PSG su spustili bas klub na nivo prosi igraca....Ronaldo je iz Uniteda presao u Real i nisu kmecali....ovi ga mole fakticki
9 1
axel42
Ima nešto vrijednije od novca a to je da zaigraš za jedan od najvećih ili najveći klub na svijetu. Nisam navijač Reala ali ako te oni zovu onda nema tu razmišljanja, jedino ako si gladan za parama izabraćeš PSGovu ponudu.
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi