Katarski emir stiže u Pariz da lično završi veliki potpis PSG-a
Foto - EPA

Promjene u Parizu

Katarski emir stiže u Pariz da lično završi veliki potpis PSG-a

M. Šljivak

Francuski prvak PSG ima velike planove za ljeto. 

Parižani konačno žele da dođu na evropski tron i čine sve kako bi napravili što jači tim s kojim bi došli do trofeja Lige prvaka.

Uskoro se očekuje završetak sage oko potpisa Kyliana Mbappea. Sjajni napadač navodno je jako blizu potpisa novog ugovora, ali bi ubrzo u PSG-u mogao pasti još jedan veliki potpis.

Čuveni Zinedine Zidane mogao bi postati novi trener PSG-a. Francuski mediji tvrde da je legendi ponuđeno mjesto trenera i u Parizu žele da on zamijeni Mauricija Pochettina.

Novinar Fabrice Hawkins objavio je kako će katarski emir Tamim bin Hamad Al Thani lično doputovati u Pariz kako bi razgovarao sa Zidaneom i kako bi mu ponudio posao.

Oglasi

Nema dileme da će ponuda Zidaneu biti itekako primamljiva, ali sam dolazak katarskog emira govori koliko je cijela stvar s njegovim angažmanom ozbiljna.

Zidane je na trenerskoj pauzi nakon što je prošle godine napustio klupu Real Madrida s kojim je u dva mandata osvojio apsolutno sve.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Da li će prihvatiti ponudu Parižana vjerovatno ćemo saznati veoma brzo.

Top Komentari

Goran86
Sramota je da ne postave legendu kluba za trenera Safeta Susica
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi