Novi trener Manchester Uniteda

Ten Hag se pojavio na prvoj press konferenciji i pokazao Englezima kakav je gospodin

Endin Čaušević

Erik ten Hag od danas je i zvanično preuzeo funkciju trenera Manchester Uniteda.

Manchester United je prije nekoliko sedmica objavio da je Ten Hag novi trener ovog kluba i da će voditi Crvene đavole od naredne sezone nakon što su uspjeli postići dogovor.

Ten Hag je u United stigao nakon angažmana u Ajaxu gdje je zabilježio zaista odlične rezultate.

Jučer je pratio uživo utakmicu svog novog tima na gostovanju protiv Crystal Palacea, a danas je Ten Hag održao i svoju prvu press konferenciju kao trener kluba sa Old Trafforda.

No, prije samog početka Ten Hag je oduševio prisutne novinare kada je ušao u salu. Nije odmah htio sjesti za mikrofon već je odlučio da pozdravi novinare i rukovao se s većinom njih.

Potražite više informacija na temu Premier league:

To je oduševio englesku javnost, a posebno navijače Manchester Uniteda jer je Ten Hag pokazao kakav je gospodin. Ipak, pred njim je ogroman izazov u Unitedu, a da li će biti za nekoliko mjeseci tako raspoložen na press konferencijama ostaje nam da vidimo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.